Aktuális hírek

Dr. Rácz Zsolt - 2020-03-15

FIGYELEM!!
FONTOS VÁLTOZÁS!!

Tisztelt Pácienseink!

A SARS2 COVID-19 koronavírus-járvány terjedése kapcsán meghirdetett veszélyhelyzet különleges intézkedések meghozatalára késztet a RENDELÉSEINK MENETÉVEL KAPCSOLATOSAN, a szükséges változtatások végiggondolása során igyekeztem az új szabályokat úgy kialakítani, hogy az ellátási körömbe tartozó személyek egyéni biztonságát és a közösség érdekeit egyaránt szem előtt tartva a lehetőségek szerinti MINIMÁLISRA CSÖKKENTSÜK A FERTŐZŐDÉS VESZÉLYÉT a háziorvosi rendelésen való megjelenés kapcsán!

Számítok a közösség megértésére, együttműködésére! ÖNÖK NÉLKÜL NEM MEGY! Mindenki józanságára, éberségére szükség lesz, hogy lassítsuk a járvány terjedését! Most ez a legfontosabb feladatunk!

TEHÁT, AZ ÚJ RENDELÉSI SZABÁLYOK: Érvényesek 2020.03.16-tól visszavonásig!

Rendeléseinket teljes tartamban időpontra való behívással bonyolítjuk, tehát RENDELÉSEINKRE KIZÁRÓLAG IDŐPONTRA FOGADUNK BETEGEKET!
Időpont kérhető telefonos úton (rendelési időben kérem a rendelői számot tárcsázzák: (96) 461-513, rendelési időn kívül a 06 (30) 512-4990 mobilszám hívható e céllal mindennap 16:00-ig), illetve az Erodium kártyával rendelkezők az eddigi megszokott módon saját maguknak is foglalhatnak időpontot.

A VÁRÓTEREMBEN 2 FŐ TARTÓZKODHAT MAXIMUM! Tehát, amikor egy beteg bent van a rendelőben ellátáson, max. 2 fő várakozhat egy időben a váróteremben, betartva a javasolt min. 2 méter távolságot! Amikor az ellátott páciens távozik a rendelőegységből, beszólítjuk a soron következő beteget, egyúttal beléphet a következő időpontra érkező páciens a váróterembe és a terminálon történő bejelentkezés után a szokásos módon helyet foglalhat, amíg behívásra kerül. Fentiek értelmében javaslom, hogy a kijelölt időpontjuk előtt csak kb. 5-10 perccel érkezzenek a rendelőbe!

Kérem, hogy EGY IDŐPONTRA CSAK EGY SZEMÉLY JÖJJÖN BE A RENDELŐBE!
(a félreértések elkerülése érdekében: családtag is külön személynek számít...!!)

LÁZAS, KÖHÖGŐ BETEGET NEM FOGADUNK A RENDELŐBEN ELLÁTÁSRA – ilyen esetben, a járványügyi hatóság ajánlása szerint, kérem TELEFONON KERESSENEK, hogy a szükséges teendőket megbeszéljük!

A felesleges orvos-beteg kontaktusok elkerülése érdekében kérem, hogy HALASZTHATÓ PROBLÉMÁKKAL NE KERESSÉK FEL A RENDELÉST! Amit lehet, oldjunk meg telefonos úton! Kérem, hogy aki tanácsadás céljából hív, azt lehetőleg rendelési időn kívül tegye meg a rendelés menetének zavartalansága érdekében!

RECEPTÍRATÁS CÉLJÁBÓL NE KERESSÉK FEL SZEMÉLYESEN A RENDELÉST, HASZNÁLJÁK KI AZ E-RECEPT NYÚJTOTTA LEHETŐSÉGEKET!
Szokásosan szedett gyógyszereik felírását kérjék tőlünk telefonon, e-mailben, stb.. bármilyen úton elérhetőek vagyunk, a kéréseket teljesíteni fogjuk a lehető leghamarabb, minden esetben visszajelzést is adunk, hogy a gyógyszerért lehet menni a patikába..!
A március 13-án életbe lépett miniszteri rendelet szerint HOZZÁTARTOZÓ RÉSZÉRE IS KIVÁLTHATÓ AZ E-RECEPT!! Nem kell hozzá papírvény!

A rendelés tartama során TÖBB ALKALOMMAL FELÜLETI FERTŐTLENÍTÉST VÉGZÜNK MAJD (ajtókilincsek, valamint a várótermi terminál érintőképernyőjének tisztító fertőtlenítése)

Végezetül hadd szögezzem le, hogy EZUTÁN SEM HAGYUNK SENKIT ELLÁTATLANUL, LEGFELJEBB AZ ELLÁTÁS EDDIG MEGSZOKOTT FORMÁJA VÁLTOZIK - ÁTMENETILEG!

Bármi kérdésben állok rendelkezésükre, mobilszámomon, ahogy eddig is, folyamatosan elérhető vagyok (06-30-512-4990). A változtatásokkal kapcsolatban is szívesen fogadom építő jellegű észrevételeiket, javaslataikat!

A változás sosem könnyű, KÉREM FOGADJÁK TÜRELEMMEL ÉS MEGÉRTÉSSEL az esetleges kellemetlenségeket! Hiszem, hogy a fenti rendelkezések A KÖZÖSSÉG JAVÁT, MINDANNYIUK EGÉSZSÉGÉT SZOLGÁLJÁK, és hozzásegíthetnek ahhoz, hogy minél előbb visszatérjen életünk a normál kerékvágásba!

Dr. Rácz Zsolt
háziorvos, Tét, II. számú felnőtt háziorvosi körzet


2020.03.14.

Dr. Rácz Zsolt - 2015-04-29

Tisztelt Páciensem!

Praxisunkban 2015. április 27-től az Erodium orvosi betegirányító rendszer segíti a betegfogadást.

A változás mindenkit érint, ezért kérjük, kövesse fokozott figyelemmel a váróteremben kihelyezett tájékoztató anyagokat!

Megérkezéskor első lépésként jelentkezzen be TAJ-száma vagy neve megadásával a terminál érintőképernyőjén, hogy soron következésekor szólítani tudjuk!

Együttműködését köszönjük!

Korábbi hirdetmények

Dr. Rácz Zsolt - 2020-02-28

FIGYELEM! VÁLTOZÁS!

2020. március 4-én (szerdán) a rendelést KIVÉTELESEN eltérő időpontban,
11:00 órától 14:00-ig tartjuk meg!
Erre a napra előzetes időpontfoglalás, szintén kivételesen, nem lesz lehetséges!
A rendelésre érkezési sorrendben fogadjuk Önöket!
Megértésüket köszönöm!

Dr. Rácz Zsolt
háziorvos

Dr. Rácz Zsolt - 2019-10-16

KEDVES BETEGEINK!

2019. október 21 és 22-én (hétfő-kedden) az orvosi rendelés elmarad, CSAK ASSZISZTENSI ellátás (rendszeres gyógyszerekre receptkiadás, táppénzes igazolás kiállítás, stb.) lesz!
Sürgős esetben Dr. Cséka Gabriella (06/30-447-1096) biztosítja a körzet orvosi felügyeletét.

Megértésüket köszönöm!

Dr. Rácz Zsolt

Dr. Rácz Zsolt - 2019-10-16

Figyelem! Kedves Betegeink!

Szabadság miatt 2019.10.28-tól (hétfő) 2019.10.31-ig (csütörtök) a körzet orvosi ellátását
Dr. Cséka Gabriella biztosítja a szokott helyettesítési formában, saját rendelőjében és rendelési idejében!
Megértésüket köszönjük!
dr. Rácz Zsolt

Dr. Rácz Zsolt - 2019-04-10

FIGYELEM!

2019. április 11-én (csütörtökön) ORVOSI ELLÁTÁS CSAK 10:00 ÓRÁIG!
10:00-12:00 óráig CSAK ASSZISZTENSI ELLÁTÁS lesz!

A körzet orvosi felügyeletét 10:00 órától Dr. Cséka Gabriella látja el, sürgős esetben!

Megértésüket köszönjük!

Dr. Rácz Zsolt - 2018-06-18

Tisztelt Pácienseink!
A nyári szabadság tervezett időpontja: július 11-től (szerda) július 30-ig (hétfő)!
Rendszeres gyógyszereik felíratásakor kérem a fenti időszak szíves figyelembevételét!
dr. Rácz Zsolt